WERK Josse De Pauw In Concert - Luistedrboek

€8,22

  • Model: WERK Josse De Pauw In Concert - Luistedrboek
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EAN: 9789054441434

Samenvatting

Werk van Josse De Pauw is een veel bekroonde bundeling van notities, aanstekelijke beschouwingen, dagboekfragmenten, theaterstukken en verhalen. Eén ding hebben ze gemeen: zelfspot, droge humor en stilistisch meesterschap.

Samen met een muziekensemble onder leiding van Corrie van Binsbergen speelde Josse de Pauw scènes uit `Werk'. Aldus ontstond een adembenemende combinatie van literatuur en muziek.

Josse De Pauw (1952) is acteur, regisseur en auteur.


Josse De Pauw

Josse De Pauw (1952) studeerde aan het Koninklijk conservatorium te Brussel en was medeoprichter van de theatergroep Radeis en het kunstenaarscollectief Schaamte, de voorloper van het huidige Kaaitheater. Sinds september 2000 is hij artistiek leider van HETNET in Brugge, waar hij zijn theaterwerk presenteert. In 2000 ontving hij de Océ prijs voor zijn opmerkelijke artistieke prestaties. Hij wordt in het seizoen 2005-2006 interim artistiek leider van het Toneelhuis. Naast theatermaker is hij ook schrijver en regelmatig te zien op televisie en in film. Zijn toneelteksten, journalistieke en literaire stukken verschenen in de bundel Werk. Op bol.com vind je alle boeken van Josse De Pauw, waaronder het nieuwste boek van Josse De Pauw.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren