A Better Deal Gaat Groen!

A Better Deal Geeft een boom cadeau bij bestellingen boven €75.

A Better Deal wilt duurzaam verder in het leven. Duurzaamheid is namelijk een belangrijk thema voor a better Deal. We zijn ons bewust van de impact die wij op onze omgeving hebben en proberen constant ‘groene keuzes’ te maken. 

Wij gaan duurzaam!

Ons ruime assortiment aan duurzame verpakkingen en materialen in onze webshop is daar een goed voorbeeld van.

Onze klanten en consumenten vinden duurzaamheid steeds belangrijker. Daarom kiest A Better Deal voor een beter klimaat. Groen verzenden en een boom planten draagt bij aan een beter klimaat en zorgt voor een positieve merkbeleving én hogere klanttevredenheid. 


Een leuk signaal van ons voor u.

A Better Deal Boom is een cadeau voor het leven en vol betekenis. En het groeit een leven lang met je mee!


Cadeau 1. A Better Deal Boom GINKO BILOBA

De ginkgo biloba is een schitterende en fascinerende sierboom met zijn waaiervormige, lichtgroene blad dat in het najaar goudgeel kleurt. Daarnaast is de ginkgo biloba een levende legende. Deze bomen bestaan al 270 miljoen jaar en behoren daarmee tot de oudste nog levende boomsoorten op aarde. De ginkgo biloba is de heilige boom van het Oosten, een symbool van eenheid, van tegenstellingen, van hoop, tijdsloosheid en een lang leven.


Cadeau 2. A Better Deal Boom KERSTBOOM


De kerstboom is ontstaan in de middeleeuwen. Troubadours trokken rond met de mooiste verhalen. Rond de kerst was het verhaal over Adam en Eva en de paradijsboom populair. Mensen creëerden vervolgens hun eigen paradijs door hun huis te versieren met appelbroomtakken. Later werden die vervangen door een spar met rode kerstballen erin. Zo ontstond de kerstboom zoals wij die met kerst in onze huiskamer zetten.


We Always Deliver More Than Expected.