ZERO Bamboo Gezichtsmaskers 100% Natuurlijk - Multi Pack - 4 Stuks

€14,96

  • Model: ZERO Bamboo Gezichtsmaskers 100% Natuurlijk - Multi Pack - 4 Stu
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EAN: 5031413921168

Natuurlijke gezichtsmaskers

Rustgevende natuurlijke geur

Biologisch afbreekbare verpakking

ZERO Organic Bamboo Sheets zijn gezichtsmaskers gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Deze heerlijk ruikende gezichtsmaskers zijn verrijkt met kaneel, zoethout en wortelextract van sarsaparilla wat zorgt voor een reinigende werking van de huid. Haver en verkwikkende lavendelolie zorgen voor een verzachtend gevoel van de huid. De gezichtsmaskers zijn geschikt voor veganisten. De verpakking is biologisch afbreekbaar.


ZERO is een schoonheidsmerk uit het Verenigd-Koninkrijk. De producten worden gemaakt van de beste botanische ingrediënten voor een goede verzorging van de huid. Alle ZERO verpakkingen zijn milieuvriendelijk, duurzaam verpakt en volledig recyclebaar.


Aanbevolen gebruik:

Maak je gezicht schoon en droog. Haal het masker uit het sachet en vouw het uit. Plaats het makser op je gezicht en zorg dat je gezicht bedekt is, rekenign houdend met de openingen voor ogen, mond en neus. Laat het makser 20-30 minuten zitten en haal het voorzichtig van je gezicht af vanaf de randen.


Ingrediënten:

Aqua, Glycerin,Sorbitol, Tremella Fuciformis Polysaccharide, Alcohol, Smilax Glabra Root Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Rheum Officinale (Rhubarb) Stem Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Liquorice) Root Extract, Carrageenan, Avena Sative (Oat) Peptide, Hydroxyethylcellulose, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Bark Extract, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Cassia Tora Seed Extract, GLucose, Maltodextrin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil.


Opmerking:

Gebruik het masker 1 x Per Dag. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen voor uitwendig gebruik


Algemene informatie

Geschikt voor alle huidtypen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren