Sinus Pro 800-E 12/230V Hoogrenderend Noodvoeding - 800VA/500W UPS (Onderbreekbare Stroomvoorziening) met Sinusvormige Spanningsgolfvorm

€249,01

  • Model: Sinus Pro 800-E 12/230V Hoogrenderend Noodvoeding
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EAN: 5903111886356

De Sinus Pro 800-E 12/230V is een hoogrenderend noodvoeding die een 800VA/500W on onderbreekbare stroomvoorziening (UPS) biedt met een sinusvormige spanningsgolfvorm. Geproduceerd door VOLT POLSKA Sp. z o.o., deze omvormer is uitgerust met een ingebouwde DC/AC-converter en een automatische batterijlader, waardoor hij uiterst veelzijdig is.


De Sinus Pro 800-E maakt gebruik van een toroidal transformator, wat zorgt voor hoge efficiëntie en lage stationaire stroom. Dit maakt dit apparaat veel energiezuiniger dan oudere constructies die E-type transformatoren gebruikten. Een snelle 32-bits microprocessor zorgt voor nauwkeurige en probleemloze werking.


Deze omvormer is eenvoudig te bedienen dankzij het kleuren-LED-display, dat informatie geeft over de huidige bedrijfsstatus van het apparaat, zoals ingangs- en uitgangsspanning, batterijcapaciteit en opladen. Hij genereert een zuivere sinusspanning aan de uitgang, waardoor hij met vrijwel elk type belasting kan werken.


De Sinus Pro 800-E heeft een hoge batterijlaadstroom en een snelle omschakeling van netvoeding naar UPS-modus, waardoor een ononderbroken werking van aangesloten apparaten mogelijk is. Hij heeft ook een intelligente koelventilatorregeling, afhankelijk van de werkelijke temperatuur van het apparaat en de bedrijfsstatus van de omvormer.


Deze omvormer is aangepast om te werken met AGM- of GEL-batterijen, waardoor hij een uitstekende keuze is voor een breed scala aan toepassingen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren