Pattex Palmatex Extreem Contactlijm – Voordeelbundel – 3 x 50 ml - Krachtige en Veelzijdige Lijm Voor Hout, Glas, Metaal, Plastic, Kurk en Rubber

€19,95

  • Model: Pattex Palmatex Extreem Contactlijm – Voordeelbundel – 3 x 50 ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EAN: 8720813517701

Pattex Palmatex Extreem Contactlijm – Voordeelbundel – 3 x 50 ml is een revolutionaire lijm voor het verlijmen van diverse materialen. Met een krachtige en betrouwbare verbinding is dit product de ideale keuze voor doe-het-zelvers en professionals.

 

Verpakking: Deze voordeelbundel bevat 3 tubes van elk 50 ml, waardoor u voldoende lijm heeft voor meerdere projecten.

 

Eigenschappen: Krachtige verbinding: Pattex Palmatex Extreem is het sterkste lid van de familie van contactlijmen en garandeert een stevige en duurzame verbinding.

Veelzijdig: Geschikt voor het verlijmen van hout, glas, metaal, plastic, kurk en rubber, biedt deze lijm een oplossing voor veel verschillende projecten.

Bestand tegen hoge temperaturen: Kan gebruikt worden tot +120°C, wat het ideaal maakt voor toepassingen die blootgesteld worden aan hoge temperaturen.

Waterdicht: De lijm is waterdicht en bestand tegen verdunde zuren en basen, waardoor het geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen.

Gemakkelijk aan te brengen: De lijm is gemakkelijk aan te brengen en vergemakkelijkt het verlijmen van oppervlakken.

 

Werkwijze:

1.       Maak de te verlijmen oppervlakken droog, stof- en vetvrij.

2.       Breng een dun laagje lijm aan op beide oppervlakken en laat 10-15 minuten drogen totdat het oplosmiddel is verdampt.

3.       Raak de lijm aan en als deze droog aanvoelt, voegt u de twee oppervlakken samen en drukt u de oppervlakken stevig tegen elkaar.

4.       Laat de lijm gelijkmatig uitharden met behulp van een zwaar voorwerp die de gelijmde deel helemaal bedekt.

5.       Laat even drogen en klaar!

 

Bewaaradvies: Bewaar de lijm bij kamertemperatuur (+5°C tot +30°C) en buiten bereik van kinderen houden!

 

Pattex Palmatex Extreem Contactlijm – Voordeelbundel – 3 x 50 ml is een krachtige en veelzijdige lijm die geschikt is voor diverse projecten. Met een stevige en duurzame verbinding, bestendigheid tegen hoge temperaturen en waterdichtheid, is dit product de ideale keuze voor uw volgende project.

Succes!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren