Bolsius True Scents Aromatherapie Geurstokjes - Verspreider - Huisparfum - Granaatappel - Voordeelbundel - 4 Stuks

€34,94

  • Model: Bolsius True Scents Geurstokjes Granaatappel - 4 Stuks
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • EAN: 8719326815794

True Scents Granaatappel - De Ultimate Geurbeleving

Maak kennis met de fruitige en verfrissende geur van True Scents Granaatappel. Deze Geurstokje luchtverfrisser is verrijkt met natuurlijke granaatappel- en rode bessextracten, die samen een sprankelende en zomerse geur creëren. Of je nu op zoek bent naar een moderne twist op een klassieker of een nieuwe, trendy geur, de True Scents collectie heeft alles in huis.

Bolsius, het bedrijf achter True Scents, staat bekend om haar aandacht voor kwaliteit en haar respect voor mens en milieu. De kaarsen bevatten geen palmolie, alcohol of andere schadelijke stoffen, waardoor je geniet van een puur en natuurlijk aroma.

Met deze 4-packVoordeelbundel haal je de ultieme geurbeleving in huis. Zet ze op een veilige plek, ver van kinderen en niet in direct zonlicht. Gebruik de geurstokjes zonder om te draaien en wissel regelmatig van geur om te voorkomen dat je neus eraan went.

Merk op: Dit product bevat ETHYL LINALOOL, ETHYL METHYLPHENYLGLYCIDATE, D,L-LIMONENE en kan allergische reacties veroorzaken. Het is schadelijk voor waterleven en heeft langdurige gevolgen.

Maak van elk moment een feestje met de verkoopverhaalachtige True Scents Granaatappel kaarsen. Bestel nu en ervaar de pure geurbeleving zelf!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren