Anne Geddes Handgemaakt Pluche Slaap Poppetje - Baby Beer

€34,94

  • Model: Anne Geddes Handgemaakt Pluche Slaap Poppetje - Baby Beer
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Anne Geddes

Anne Geddes, werd geboren op 13 september 1956 en op haar 61e blijft ze ons ontroeren met elk van haar speciale foto's. Hoewel ze van Australische afkomst is, woont en werkt ze momenteel in New York.
Geddes-boeken zijn gepubliceerd in 83 landen en volgens verschillende bronnen heeft hij meer dan 18 miljoen boeken en 13 miljoen kalenders verkocht - waar veel van zijn artistieke werk zich bevindt. In 1997 verkocht Cedco Publishing meer dan 1,8 miljoen kalenders en afsprakenboeken met de uitstekende fotografie van Geddes. Zijn debuutboek, 'Down in the Garden', kwam op de bestsellerlijst van de New York Times en vertaalde zijn boeken in 23 verschillende talen.
De auteur is niet tevreden met het hebben van alleen een exclusieve foto van kostbare baby's in dromerige omgevingen, vol bloemen en fantasie, maar heeft de vrije hand gegeven om die baby's te reproduceren in poppenformaat, die u in onze online winkel kunt vinden. Nu kun je het levenswerk van een fotograaf verwerven in de vorm van een prachtige slaappop.
Anne Geddes is erin geslaagd om de kalme schoonheid van de droom van een baby over te brengen en deze te omringen met een scène die we alleen in het diepst van onze dromen konden opvangen, en zo doordringen tot het publiek van verschillende leeftijden die gepassioneerd zijn door kunst, fotografie en baby's. Als je van de wereld van Anne Geddes houdt, word je zeker verliefd op de wereld van Rubens Barn en de wereld van Los Barriguitas.
Op onze website vind je de babypoppen van Anne Geddes en haar brede assortiment poppen gekleed in fantasiemodus die je graag zult geven en verzamelen. We herinneren je eraan dat deze producten de officiële zijn, het zijn geen imitaties. Omdat je een gat in je hart hebt gemaakt voor de officiële producten van Anne Geddes, wachten ze nu op jou om een ​​gat in je huis te maken!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren