Golden Legacy The Story of Golden Books

€14,96

  • Model: Golden Legacy The Story of Golden Books
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Samenvatting

Presents a history of Golden Books, discussing how it was founded in the midst of World War II providing quality books at inexpensive prices and used innovative writers and marketing techniques to establish itself as a highly successful publishing firm.


Het 60 jaar Little Golden Books boek!

In 1942 werd een dapper experiment gelanceerd in de Verenigde Staten; middenin WOII werden er kinderboeken van een hoge kwaliteit op de markt gebracht, tegen een prijs die bijna iedereen zich kon veroorloven: 25 dollarcent. The Golden Legacy is een boek dat het verhaal vertelt over een bedrijf dat met zijn kijk op boeken, zijn legendarische schrijvers en illustratoren, zijn moderne benadering van de markt, een serie kinderboeken deed verrijzen tot een heus icoon.

Dit boek, samengesteld door Leonard Marcus, bevat interviews met hedendaagse kinderboekenschrijvers die vertellen hoe The Little Golden Books een rol speelden in hun jeugd. Hij praatte met kinderen van de kunstenaars die de wereldberoemde serie creëerden. Het boek is uitbundig geïllustreerd met Gouden Boekjes omslagen, de gouden ruggetjes en karakters; het maakt elke pagina tot een lust voor het oog!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren