Bestellen & Bezorgen

Gratis verzending

Bij A Better Deal betaal je geen verzendkosten.

Verzending naar de Waddeneilanden

Woon je op een van de Waddeneilanden? Dan kan het zijn dat voor de verzending van je pakket extra verzendkosten worden berekend. Wil je zeker weten wat de verzendkosten voor een bepaald product naar een van de eilanden zijn? Neem dan contact op met de klantenservice.

Verzending naar andere landen

Bestel je vanuit een ander land dan Nederland? Of wil je jouw bestelling naar een ander land laten versturen? Dat kan altijd. Wel vragen wij je in deze gevallen bij te dragen aan de verzendkosten. Deze verzendkosten verschillen per land.

Wil je weten wat het verzendtarief is voor een specifiek land? Vraag dan een offerte aan via info@abetterdeal.nl


Levertijd

Snelle levering

Bij A better Deal vinden we het belangrijk dat jij je bestelling snel geleverd krijgt. Onnodig wachten is er dus niet bij. Op werkdagen (behalve vrijdag) en zondagen voor 15:00 uur besteld, betekent morgen in huis. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn in ons magazijn. Je afrekent met iDeal, Creditcard of PayPal. Bestellingen worden verzonden met DHL & PostNL.

Kwetsbare en grote producten

Om ervoor te zorgen dat producten niet alleen snel maar ook heel bij je aankomen, vervoeren wij kwetsbare en grote artikelen met de grootste zorg.

Actuele status van jouw bestelling

Heb je een bestelling geplaatst en ben je benieuwd naar de actuele status ervan? Bij ieder geplaatste bestelling krijgt u een email met Track&Trace Informatie gemaild.

Heeft u nog vragen en wilt u meer weten over Bestellen & Bezorgen?

Neem gerust contact met ons op: info@abetterdeal.nl