Over onsEen deal scoren? Iets unieks? Of voor je huisdier? Abetterdeal.nl heeft het allemaal! Van jong tot oud, elektronica, Gaming accessoires, huishoud, gereedschap, speelgoed, auto accessoires en nog veel meer categorieën aan producten. Binnen 24uur heb je het in huis. Bij abetterdeal.nl hebben we een passie voor het aanbieden van exclusief, uniek scherp geprijsd producten en interessante producten voor iedereen wel wat te scoren. We hebben niet alleen een groot aanbod aan A-merken ook hebben we een uitgebreide selectie aan kleine innovatieve producten in ons assortiment wat erg handig kunnen zijn in uw dagelijkse behoeften.


Hoe het allemaal begon

Gewoon thuis om precies te zijn…. Overal in huis hadden wij producten liggen. Het waren er niet veel maar wel producten waar klanten op zoek naar waren. Op de trap, zolder en slaapkamer, er lagen overal producten. Een lief klein website met aantal bestellingen per week. Inpakken deden wij op de keukentafel en het wegbrengen van bestellingen deden wij zelf met de auto. Na een paar maanden al wordt bestellingen inpakken en verzenden vanuit een keukentje van 8 bij 8 m² iets te krap. Tijd dus voor een eigen magazijn en kantoor!

Er wordt gekozen voor een webshop locatie in Cruquius. Met slechts 2 mensen wordt er elke dag keihard gewerkt aan het bouwen van de naam abetterdeal.nl. Van een handvol unieke en interessante producten waar wij mee begonnen waren. Vanaf 2018 zijn de categorieën binnen abetterdeal.nl, A-merken, gereedschap, huishouden, wonen, sport en vele andere categorieën een feit. 

In het najaar 2018 groeit het bedrijf letterlijk uit zijn voegen. Tijd voor een nieuw kantoor en een groter magazijn, zodat de belofte 'voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis'  waar kan worden gemaakt. In december verhuist het complete bedrijf naar Beverwijk waar het klaar is voor een fikse uitbreiding in ons assortiment!

In het eerste kwartaal van 2019 bleef abetterdeal.nl maar groeien. Dat ging zo snel dat nieuw opslagruimte nodig was. Abetterdeal.nl heeft in het 2 de kwartaal van 2019 een samenwerking begonnen met een volledig geautomatiseerd, groen & duurzaam Logistieke dienstverlening met een opslag van 5.000 m2 in Dordrecht. Deze volledig geautomatiseerd autostore met een capaciteit van 48.000 bakken op volle toeren om alle pakketten van onze klanten op tijd te bezorgen! Dit was voor abetterdeal.nl een slimme keuze geweest. Want wij zijn inmiddels dankzij deze samenwerking uitgegroeid tot een toonaangevend webshop met 1.500 verschillende soorten producten, en maken wij de belofte van 'voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis'  waar.

Met een team van een handvol mensen werken wij elke dag aan het neerzetten van een prettige online shopervaring voor onze klanten. Deze gepassioneerd team zetten elke dag dat stapje meer om de nummer 1 te worden in zijn werk, producten en klantenservice!